Kaos i stallet...

En takbjälke hade redan gått av i taket på ladan på stallet...

och nu hade en bjälke över Doleros box gått av den med :O:O:S


mamma var i stallet imorse/förmiddag/dag för att vara med när de släppte in en ny ponny i hagen... Akley skulle vila så jag skulle inte dit. men klockan 3 kommer hon hem och säger att stalltaket KAN rasa in!! :O De hade ringt brandkåren o bett dem skotta av, men de ville inte komma så Mårten skulle hyra en skylift och försöka. Men taket är BRANT och det var så mycket snö att farfar i familjen som bott där i 60 ÅR aldrig sett så mycket!! :O:O så många flyttade eller hade sina hästar ute :O

Pappa ba: "men ta det lugnt, det går bra, ställ in henne nu!"  Men mamma svara bara upprört: "va?? taket kan rasa in! skulle du låta sandra eller simon sova där?? skulle du kunna vara lugn då??"

haha, vi är väldigt hårda i uppfostran och ridning mot akley men hon är trots allt vår lilla bebis, vi skulle aldrig kunna sova inatt om hon stog där, eller skulle hon stå ute och frysa? helt själv i sin hage? när hon är van att ha kompisar? NEVER.

Alltså förstå vad omvälvande det är när man kommer dit och alla står och packar ihop/lastar/packar ut/springer omkring/står och tittar mot taket... ... och det KNAKADE om taket...

Vi ringde iaf snabbt till Susanne Lusth eftersom de har ett stall i närheten, och sen var det bara att åka tillbaka till stallet igen och gå över med Akeley. Akley fick det bästa möjliga :) stå i den avskillda avdelningen bredvid Nisse :) Ett eget fönster och hörn :) Hon såg nöjd ut!


Efter årsmötet (som alltid är lika trevliga med Wittvång! :D) så åkte vi tillbaka till vittvång och tömde våra hyllor och sadelkammaren på det vi ville ha. Räddade även en intet ont anande Festis som låg o sov inlåst i sadelkammaren! :O Sen åkte vi till Lusth och packade ur.

Hemma 9 som vanligt... och nu bara äta, plugga o såååva xD

Det kanske inte händer nåt...taket kanske håller, det verkade inte vara lika farligt om befarat på kvällen :) Men TÄNK OM!

skulle man någonsin förlåta sig själv?...


Kommentarer
Postat av: Erika Pettersson

scaaaary :S<3

2010-03-14 @ 22:21:23
URL: http://erikapettersson.blogspot.com
Postat av: Filippa

Vi slängde ut festis typ tusen ggr, men han fattade inte grejen liksom:o sen vågade ingen gå in igen, de knäcktes lite mer hela tiden...

2010-03-15 @ 09:04:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0