Presenter

det jag fick av vännerna för ett tag sedan :) tack<3




Dessutom fick det bli en bild på råttan de släpper ut i skolan :O
Haha, nejdå de släpper bara ut den och kompisen i "uterummet" mellan skolbyggnaderna ;)




Hej sötosar!

Idag sitter jag verkligen bara hemma o drar mig, det är otroligt skönt!

Gårdagen var Great!
Gick upp redan halv 7, eftersom bussen lämnade Örebro vid 8 tiden.
Halv 11 var vi framme och då begav vi oss direkt till Taco Bar och började dagen med en varsin nacho-tallrik. Åt så tidigt eftersom det blir väldigt fullt senare ;)
Sen gav vi oss ut och gjorde Stockholms gator osäkra genom 4 shopping galna tjejor ^^ Eller nej, vi var inte alls så galna. Aniee hade ioförsig förberett sig med en hel lista saker hon skulle köpa och Erika hade sina mobilbilder, men Agnes o jag, tja, vi följde strömmen ^^
Vid halv 5 var det dags för mig att bege mig till tåget. Lite surt, men bussbiljetterna tog slut när jag skulle boka :O Så jag fick betala över 200 kr för att ta tåget istället. Menmen det var rätt okej det iaf.

Hem kom jag iaf- TOMHÄNT! :O haha. Förutom lite dricka och mat hade jag inte köpt någe. Men bra det ioförsig, det kändes bra för kontot tror jag ^^ En hel del inspiration fick jag iaf så det väger upp de uteblivna påsarna ;-)

Kvällen ägnade jag åt att bara sitta still för mina fötter tillät inget annat ;) Men NEJ, ut går jag inte ut utan högklack! Det är värt smärtan ^^

Agnes

Aniee

Erika

På en av "Bik Book" affärer hade de pool i taket xD

Ett par skor jag funderade på :P

Ett annat par

Stockholms dyraste men COOLASTE butik!! Bilden suger, men det är provrummen ;)

En klänning jag funderade på från Gina.



Fler och bättre bilder får ev komma, det var alla jag hade!


Packat, planerat o klart!

Imorn blir det storstad med mina bästa tjejjor!! :-D

Ha det gött i Örebro ^^,  vi sticker redan vid 8.00 =)

Senare inlägg får rapportera ;-)


GRATTIS

TILL VÄRLDENS BÄSTA 10 ÅRING IDAG (igår 28:onde)!!!


JAG ÄLSKAR DEJ TJEJEN!!!


allt du gör för mig, att du bara finns och gör mina dagar! <3<3



Lov!

Jag blir helt knäpp av det här klock-omställandet xD

Nu är kl halv 1 fast den borde va halv 12, och det är en Viss skillnad xD

btw, nu är det LOOV! skönt!

Planer:

fredag- packa/förbereda inför tävling
lördag- tävla i hamre
söndag- flytta akeley, träna core-inställt
måndag- slapp
tisdag- storstaden; stockholm med girlsen!! :D Buss dit, o tåg hem (för mig -.-)men jag är hemma före dem iaf!
onsdag- slapp
torsdag- Boda borg
fredag- fira kusin i lindesberg och dressyrträna
lördag- påsk i göteborg. bror spelar innebandy, shopping för mig o mam?. hotell, restauranger, slappa :-)
söndag- göteborg
måndag-göteborg
tisdag- studiedag

Nice lov tror jag =) med både hopptävling, dressyrträning, stockholm o göteborg :-D

Nähä...

Ingen core idag då -.-

När mamma o jag för en gångs skull hade tid, krängde på oss kläder och släpade oss dit- Så kom tränaren aldrig ... DÅLIGT!



Förresten hittade jag lite information about core ;-)

"Core träning är en relativt nyintroducerad träningsmetod med inriktning på mage och rygg. Grundtanken med Core-träning är att bygga upp styrka, stabilitet och balans för att användas när vi behöver det som mest. Ryggen och magen är involverad i många tunga uppgifter i vardagen och en stark mage och rygg är därför en stor fördel för att undvika och förebygga skador.

Core-träning är en typ av funktionell träning men koncentrerat på kroppens mittendel. Genom att träna mage, rygg och bäcken som är kroppens centrum för balans och rörelse kan man underlätta i positioner som utsätter kroppens mittendel. Speciellt utsatta är yrken som involverar obekväma ställningar och rörelser..."

Läs mer på http://www.muscles.se/core-traning/ om ni vill :) eller sök själva på det .



Innan dess flyttade vi tillbaka akley och all utrustning till Vittvång.


Hamre!

Tävling i Hamre idag och det gick betydligt bättre än i Heby, eller det kändes bättre iaf! :)

Lite mer utrymme i det här ridhuset och mindre "titt-saker"...

Inför LA får man veta att han som bygger, bygger svårt, att det är många som vägrat ut sig eller fått fel på annat håll, innan, och så är alla hinder i plast! :O och det kan ibland hästarna hoppa sämre på... Okej att plasthinder antagligen är mycket lättare att sköta, men enligt min egen åsikt är det är MKT snyggare med riktiga i trä! Min åsikt, ni har er ^^

Iaf LA så är jag 0:a till sista hindret, men har ridit som en tok och vart på henne hela tiden. Jag tappar stigbygeln, men får tag i den direkt ca 3 galoppsprång innan sista hindret, och då blir det störningsmoment, jag koncentrerar mig inte fullt, vi kommer lite fel, akley får ingen support o hon stannar. 6 fel totalt för tid. Men nöjd iaf! :)

I msvb- fick vi 12 fel. Jag red BARA för att komma runt! petade då ner 1:an, och rev 8:an. Kom nära på 4:an o då är det redan innan 5 långa galoppsprång fram till 5:an, o ist för att sitta kvar på 6 språng ist, gasar jag o då kommer vi såklart helt fel -.- DUM ryttare!!

Iaf Akley var kanon! o med tanke på mitt svaga självförtroende inför, då jag nästan hade lust att blåsa av hela baletten, så är jag super nöjd att jag ändå gav det en chans (tack 2 personer!! <3)


Imorgon flyttar akley hem till Vittvång, tack för tiden Lusth!! <3
Sen KAANSKE mamma o jag tränar KÅR med WHS! :) we'll se...

På bilden Lisa och Tingeling! <3

(glöm ej flytta fram klockan! ;))

Kaias :-)

Var på Kaias i kummmla idag och fick med oss endel saker :)

Vad jag minns:
*GPA Speed Air hjälm (Äntligen!)
*jättebra svettäcke, som både torkar häst och täcke så att man inte behöver byta :)
*röd, tunn fleece, med stickad hög hals, Jacson
*saltsten, svamp, och borste :)

Tävling!

I hamre i helgen! :-D

Wish me luck! I'm nervoooous :S

Påsk..

..snart nu, och jag gillar påsken! :-)

Så mysigt att leta påskägg, äta påskbord med påskmust och måla ägg ! :-)
Dessutom är påskgodiset gott!

Man minns när man gick påskakärring, vek påskbrev och pysslade som liten. 

Jo, påsken gillas! (Y

Dålig bloggare=ett Faktum

Hej!
Träningen i tisdags på skråmsta för Anna gick bra! :) Eller iaf i början.

Hoppade en kombination och det flöt jättebra!
Därefter travhoppa lågt vågplank- linje till oxer- linje till kombination. JÄVLAR vad fint hon hoppa på oxern!! 50 cm över!
kombinationen åt andra hållet, rak anridning till oxer. Finfin! :)
Sen hoppa vi en 8:a :) av en oxer och ett räcke med bommar framför. cirkulera runt där och helt plötsligt börjar man märka att hindren ser högre ut :O haha, de smyghöjde alltså medans man hoppade det andra hindret ^^ Ser på filmen mamma tog att det ligger på runt 1.20
Sen skulle vi hoppa bana.... Och då kom mitt problem, jag VILL verkligen göra rätt=komma rätt, så sitter jag och smyg-backar hela vägen fram och tillslut stannar akley... Hon stanna nog 4 ggr. men mitt fel alla ggr..Men lite ond cirkel att hon inte hoppar av långt ifrån och då håller jag in henne... :/ Jag önskar att jag kunde rida bättre :(     om man bara kunde få det att bli som man tänkt!

Iaf, dagens bästa kommentar: (banan låg väl på 1 m-1.10 och Jasse o jag med c-ponnys börja) när storhästarna skulle hoppa banan säger Maria "jaha, ska vi sänka lite nu då?" Anna börja skratta o ba "haha, jaa ska vi sänka lite nu när STORhästarna kommer?" haha, men de sänkte inte, men höjde heller inte ;)

Hej hallå!

Har inget direkt mål med detta inlägg, men tja, kan nog komma på något :)

Vet att jag har sagt att fler bilder från Heby skulle komma så de blir väl lite nu:
 

Vi visste inte om Johanna kunde ta med blixt, men iaf, hindret Akley stannade på först -.-



Hindret vi sedan parkerade 3 ggr till vid -.- (2 vägran ja, men provade 3:e gång)

Akley ser så liten ut x)



Det akley inte ville hoppa av på, utan tog ett litet galoppsprång o rev då..., sen vart hon osäker.


Idag var det iaf div 3 möte :) alltså, ska ju tydligen vara lagledare där x) jaja :) Annars hände det nog inte så mkt. Fick ett nytt tema: Miljötema. Handlar om att vi ska "leka" länder i världen och sedan förhandla fram ett nytt klimatavtal med andra av världens länder. Kan nog bli diskussionerm .. Inte minst med tanke på att jag fick ett U-land= Uganda.

Idag fastslog jag även att det är på tävlingar man bör bo! Är liksom där man känner sig hemma, rätt, där det händer saker och alla är så allmänt glada! :) Vardagen känns som... tja, VARDAG!


Hejsan

Helgen har varit kanon!

Pappa och lillebror var i norge= bara jag och mamma! <3

På fredagen tränade jag för Cicci, vilket gick jättebra! =) Kul att hon ser förbättring varje gång, för ibland kan det kännas som att man står still i utveckling xD Iaf, sen tacos och Let's Dance som vanligt :)

På lördagen slappade jag bara runt till kl halv 12. Åt frukost, satt vid datorn etc. Sen blev det stress när mamma och jag kom på att vi ville handla, åka till stallet och hinna tillbaka för att se sista hoppklassen på karlslund xD Gjorde iaf iordning mig till 12 sen drog vi till Coop.  Hem igen, äta.  Till stallet och skrittade ut på Akley :) Sen till karlslund och se tävlingar :)
Till kl 6, då stress hem, duscha och allt igen. Och sen in till stan till 7 och träffade världens bästa tjejer! <3<3<3 De hade gjort en överraskning åt mig :$ med tacos, tårta och paket. Tack! <3 vi spelade något typ av måla-gissa spel x) hahah! alltid lika kul!
Men blev buss hem vid 12.20. Var hemma runt 1 :)

Söndag: Upp relativt tidigt, halv 8 -.- Åkte till stallet och red bommar på akley, oh Jesus vad fin hon är nu!! :D Satt och lekte lite runt de där bommarna. bytte galopp, varv, småvolter. m.m. :) Se skiss :) Sen åkte vi till karlslund och kollade laget! :D De kom 4:a :) Till stallet och ta in akley, och sen mer tävlingar x) Hem och dammsuga, städa rummet, sy ihop kläder, kolla tv, äta, sortera, tvätta ;)

Övning igår: Okej, man ser dåligt, Men De första svarta linjerna runt bommarna är bara galoppvolter, och bytte galopp vid pilarna :)

Sen själva övningen börjar vid pilen i galopp. När det blir blå linje= skritt. Vid rosa punkt= halt. Sen trav, över bommarna. I hörnet galopp, över bommar. Sen liten volt. Trav vid orange linje, över bommarna. galopp och tillbaka igen :D
 

bilder från Heby :)

Nu kommer bilderna från Heby =)




Fler bilder kommer :)

En bra nyhet

Igår kom våra lagsaker! :D




Och eftersom jag hittade en sponsor (pappa, det med orange text -.- hans krav, att det skulle va oranget då, annars ville han inte sponsra xD) så behöver jag inte betala jackan! :D

Tur att jag tog S också, för den passade jättebra! :)

haha

kul x) kolla!! :

http://video.se.msn.com/watch/video/nyhetssandningen-som-urartade-totalt/1ey65ld52

en nyhetsuppläsare sitter i sändning och berättar om våldsamheterna i världen, och samtidigt börjar 2 pers bakom honom att slåss xD hahaha, ironiskt!

Snacka om att saker och ting är förvirrat..

*Kaninerna fortfarande borta

*Akeley står kvar hos Lusth

*Allt tävlingar man vill åka på ligger på exakt samma kvartsår så att man inte vet vart man vill

*mamma och jag har stora problem med att välja en sak

*Och dessutom har jag så otroligt med plugg! :O



Idag i skolan var lärarna helt knäppa! Vi har som uppsats att skriva en essä (text som blandar fakta och personliga åsikter). Essän ska vara publicerad i NA 1921! av en 100 åring, alltså född 1821! :O I 2 veckor har vi haft föreläsningar om hur det var att leva på den tiden och den här veckan skulle vi då skriva ihop vår uppsats om de 3 viktigaste händelserna i Sveriges historia 1821-1921 enligt oss. Arbetena görs på dator och idag var det panik då vi bara hade från klockan 10-15 på oss att jobba och sen skulle arbetet vara klart.
   Lärarna börjar med att skälla ut ca 10-15 st som gjort klart arbetet hemma (VILKET DE ALDRIG SA ATT MAN INTE FICK!) men de får iaf gå hem. därefter delas datorerna ut och då finns det bara ca 20 datorer!! :O VI ÄR 50 ELEVER!  Eftersom att vissa var klara var det ändå inte såå många som blev utan, men vi som blev det!? Datasalen hade vi inte förrns efter lunch och då skulle vi aldrig hunnit klart. Så vi fick helt enkelt gå hem iaf!!?? och förlora en sisådär i timma arbetstid, efter att ha väntat på att lektionen skulle börja ist för att åka hem direkt o jobba :O

Man undrar ju bara lärarnas tankegång, när ca 40 elever sitter framför dem, sista dagen på uppgiften och de har bara 20 datorer!!?? Tänkte de inte något då?? Dessutom har de mage att skälla ut dem som tack och lov gjort klart hemma så att inte ännu fler stog utan dator sista dagen!!??


IT'S A JOKE!


Nu har jag iaf skickat in min essä, hoppas det går bra... Jag menar man sliter ju som ett djur och gör den så bra man bara kan, och då vill man ju inte bara få den RATAD!? så hoppashoppas....

Kaos i stallet...

En takbjälke hade redan gått av i taket på ladan på stallet...

och nu hade en bjälke över Doleros box gått av den med :O:O:S


mamma var i stallet imorse/förmiddag/dag för att vara med när de släppte in en ny ponny i hagen... Akley skulle vila så jag skulle inte dit. men klockan 3 kommer hon hem och säger att stalltaket KAN rasa in!! :O De hade ringt brandkåren o bett dem skotta av, men de ville inte komma så Mårten skulle hyra en skylift och försöka. Men taket är BRANT och det var så mycket snö att farfar i familjen som bott där i 60 ÅR aldrig sett så mycket!! :O:O så många flyttade eller hade sina hästar ute :O

Pappa ba: "men ta det lugnt, det går bra, ställ in henne nu!"  Men mamma svara bara upprört: "va?? taket kan rasa in! skulle du låta sandra eller simon sova där?? skulle du kunna vara lugn då??"

haha, vi är väldigt hårda i uppfostran och ridning mot akley men hon är trots allt vår lilla bebis, vi skulle aldrig kunna sova inatt om hon stog där, eller skulle hon stå ute och frysa? helt själv i sin hage? när hon är van att ha kompisar? NEVER.

Alltså förstå vad omvälvande det är när man kommer dit och alla står och packar ihop/lastar/packar ut/springer omkring/står och tittar mot taket... ... och det KNAKADE om taket...

Vi ringde iaf snabbt till Susanne Lusth eftersom de har ett stall i närheten, och sen var det bara att åka tillbaka till stallet igen och gå över med Akeley. Akley fick det bästa möjliga :) stå i den avskillda avdelningen bredvid Nisse :) Ett eget fönster och hörn :) Hon såg nöjd ut!


Efter årsmötet (som alltid är lika trevliga med Wittvång! :D) så åkte vi tillbaka till vittvång och tömde våra hyllor och sadelkammaren på det vi ville ha. Räddade även en intet ont anande Festis som låg o sov inlåst i sadelkammaren! :O Sen åkte vi till Lusth och packade ur.

Hemma 9 som vanligt... och nu bara äta, plugga o såååva xD

Det kanske inte händer nåt...taket kanske håller, det verkade inte vara lika farligt om befarat på kvällen :) Men TÄNK OM!

skulle man någonsin förlåta sig själv?...


godmorgon! eller lunch kanske? em?

klockan är iaf 3 och jag har en väldigt skön söndag! =)

Var så otroligt skönt att bara göra INGENTING på förmiddan :D
Sen har jag städat huset i 2 timmar, o nu ska det pluggas lite ..


hej hallå :)

Tävling idag o hm... kanske inte gick så bra som man ville direkt. Men jag måste verkligen lära mig Rida på tävling o akley måste få tävla mer så att hon slutar bry sig om allt omkring...

Hon hoppade FANTASTISKT på framhoppningen i LA, men sen på banan höll jag inte på att komma till första hindret för det Satt några i hörnet som skulle Äta upp henne! :S -.- iaf. fick ett tråkigt stopp för att en oxer stog mot läktarn, men annars gick det väl bra =)

I msv xD vågplank -BLÅTT!, "huuuuuh :O :S", sa akley -.-


iaf hade jag askul iaf idag! :D Träffade Jasse! :D<3 kollade elitlaghoppningen o johanna (hon var med!! :D<3) o jag pratade minnen på hemvägen, o jag höll på att AVLIDA av skratt när hon berättar att hon sa "TVEKAR" ist för "VÄGRAR" när hon var liten xDxD typ: "nej jag TVEKAR!!! " hennes pappa har stora svårigheter att hålla sig för skratt när han ska försöka vara allvarlig mot sin envisa lilla unge "nu gör vi såhär johanna!" "Nej! Jag tvekar!" hahahhahahahhahahha xD inte tagen på allvar?? konstigt xD

Eller vid minnet av min lillebror 2 1/2 år spiller ut mjölk o får skäll av mamma. Senare samma dag spiller mamma ut mjölk o pappa säger "skäll på mamma nu simon!" simon tittar förvirrat på pappa med sina stora ögon, tittar sedan på mamma och säger........... "vovvov"      xD

Dessutom har jag alltid varit galen xD På dagis planerade jag och mina kompisar att gräva gropar lärarna skulle ramla ner i så att vi kunde rymma, öppna alla grindar o släppa ut alla barn, OCH så klädde jag o en kompis av oss kläderna mitt ute i vintern när vi lekte att vi åkte brandbil, för i vår familj brukade vi ta av oss vantar o mössor i bilen, o då sa jag helt enkelt "vi klär av oss i vår familj när vi åker bil" o så blev det xD


haha, man var inte klok som liten alltså xD och är man det nu?     x)

Just nu suger

det att vår TV cpar och JUST en Fredagskvälll kan vi inte se på 4:an, FAIL! -.-


Vet ni förresten att forskare hittet ämnen i bröstmjölk (jo du läste rätt!) som ev kan bota canser????



Ajajaj...

...vilken dålig bloggare jag är :$

men jag har verkligen inte hunnit!

har kommit hem från stallet halv 9 varje dag :O för har hämtat, handlat, lämnat, fixat... massa saker... bla. lämnat o hämtat dunjackan hos min faster som hon tvättat :) Tack! Handlat pannband, vitaminer, etc. på granngården (pannbandet är svart, med 2 rader stenar o kostade bara 300, så då tog vi det :D Har ingen lust att betala över 1000 spänn för ett pannband :O) handlat sadelgjordsludd på tillhäst m.m.


så mellan halv 9-halv 10 har jag duschat, ätit och fixat hemma. o sen ALLT PLUGG :O Har pluggat resten av tiden tills jag rent ut av sovit med näsan i böckerna -.-


Förövrigt har kaninerna inte kommit hem än.... och jag har ingen lust att blogga när jag är nere....Det är snart en vecka sedan de rymde och burer skriker av tomhet... Bodsdörrn står alltid öppen, och jag bara väntar på att mina små ulltussar ska bege sig hem igen... :/ Hoppet förvandlades till förtvivlan när vi i måndagskväll hittade päls av Sotis utanför buren... :'(

Jag vet inte hur många ggr jag tänkt säga "Jag går till kaninerna!" o sen hunnit ångra mig innan orden nått mina läppar... På granngården höll jag på att säga "Vi behöver köpa halm till kaninerna", Sen vet jag inte om jag ska städa buren? Är det någon idé?...

Men så kom det glädjande beskedet igår kväll att en liten tjej ringde o sa att hon sett dem i onsdags kväll i slutet av vår gata :D

Så nu lever hoppet... i guess....

I MISS THEM <3


Tack! <3

till alla super söta människor för alla grattis överallt!

Jag blir så glad att ni bryr er :)<3

hej-Hej-HEJ!

Dagen var braa :)

Låg och drog mig till kl 10, sen åt jag frukost o så var det bara att ställa sig o laga tacopaj! xD

Mormor, morfar, moster o morbror kom vid 12 och så åt vi, tittade på vasaloppet och alpint :)

Sen åkte mamma o jag till stallet o red ut i det HÄRLIGA vädret :D Eller hon gick, men jag red på täcket =)


Men så när vi kommer hem är kaninerna borta!? :O De har rymt... o vi pulsade igenom hela dungen, sökte i hela området med ficklampa men hittar dem inte :(( Så nu är jag orolig :S

Hoppas de kommer hem.....

lörrrdag! :D

17 år då... hm? Mamma kom in och sa grattis och det dröjde minst en-o-en-halv-minut innan jag fattade vad x))



Men nu blir det bara kort inlägg, för är egentligen stress xD ska åka om en halvtimme o jag har inte ens dushat xD

Menmen =) träning för Lennart idag också då :) Jag tyckte att han var jättebra igår! :D Gjorde mest lydnads, teknik hoppning på låga hinder :) Undrar vad det blir idag? :P

Iaf jag vart jätteglad över mina presenter av familjen, för vet att jag får rätt mkt pengar av dem sen så trodde inte att jag skulle få nåt xP Fick iaf en "självförtroende-skiva" och ett ländtäcke :D

I eftermiddag/kväll blir det släktkalas med tacos :D


Ha en bra dag!

4 mars= snart 17! :O

Hejhej!

Snabbt inlägg bara eftersom jag egentligen tänkt pallra mig iväg i sängs nu x)

Iaf! Dagen var helt okej! :) Förutom spanska prov, och den sent anmälda faktan att matten var inställd -.- iof var väl det bra! ;)

Lite avis på Elisa bara som skulle medverka som hårmodell, få håret färgat, uppsatt, bli sminkad av makeup artist, få mat och gå på cat walk! :O :D Fett kul låter det, och så missade hon ju så gott som hela dagen i skolan!

Idrotten var iaf Otroligt kul! Vi hade styrketräning med redskap xD Bl.a. var en station brottning på tjockmatta och då gick Erika o jag såklart igång! ;D HAHA! jag tjöt av skratt som en liten barnunge på slutet! Det var så otoligt befriande! ;D

Sen red jag min lilla ponny, som var stel men duktig! Imorrn blir det träning för Lennart! :D Både grymt nervös och förväntansfull!

See yaaaa!! :D

...

Nu har jag bestämt mig!


It's now or never


This is our chance, I'm not gonna break it!



Bommövning

Tänkte att ni kunde få ta del av en bra markarbetsövning ur "Jumpclub" boken som jag red igår :)

Innan det måste jag bara säga att min häst är SÖTAST I VÄRLDEN! ;D
   
Man tänker ju när man kommer hem från semestern, att åhh hon kanske kan bli lite glad att se oss?? men INTE! Akley är fly förbannad som vanligt! xD "Vart har ni varit??" "Ni lämnade mig!??" "Jag tänker INTE vara tacksam!"
    Tydligen hade hon varit jättesur när alla bara gick förbi henne UTAN ATT BRY SIG OM HENNE!??
Gud vilken primadonna vi lyckades skaffa oss xD -.- Behövs dussintals klappar och pussar och uppmärksamhet i massor innan hon tinar upp, och då ska hon bara busa och hitta på rackartyg -.-

T.ex. så tittar hon på mig i ögonvrån med ett flin medans hon LÅNGSAMT sträcker sig efter en träkant och sluter tänderna om den! :O Jag ba: Akley NEEJ! haha, hon ba: va? vad har jaaag gjort?? ^^ Tok!

Jaja, bommövningen då :)
Började med att lösgjöra henne i alla gångarter; tempoväxlingar, övergångar, flytta undan för skänkeln, flytta in/bak bakdelen, skänkelvikningar, serpentiner, volter i olika storlek m.m.
Sen red jag övningen i trav med volter, sen i trav utan volter, därefter i galopp med och därefter utan volter :)


Idag red jag ut och fick henne riktigt lösgjord då med till slut :)


Hejhopp sockertopp!

Redan skoltrött... efter 3 dagar xD haha. Men när man så gott som bott i läxböckerna i ett par dagar för att det är så mycket plugg så börjar man tröttna...OCH så är jag trött på snön! ingen nyhet, jag vet...

Iaf, dagarna flyter på. Just nu fixas det inför helgen då det är hoppläger för Lennart Lindelöw :) Ska bli Så Himla Kul! :D Men mamma o Lotta har fått den "fantastiska" idén att ha café då, och nu handlas det hem MASSOR, och skrivs scheman o ja, allt där till xD

Så träning fredag kväll och lördag förmiddag, dessutom ska jag dessvärre gå och fylla år mitt i alltihop, så det blir kalas lördagkväll och söndag dag .. Helgen är alltså fullbokad- Som Vanligt! ;)

Menmen, kort om det :) Nu blir det ett separat inlägg om ridning :)

Tjiiing!



Hejsansvejsan!

Inget inlägg igår... satt mest i bilen.

Ush! hemsk resa... MASSA bilar som skulle hem på en o samma gång, så vi fastna i 2 bilköer. Sträckan till vansbro som ska ta 1,5 timme, tog 2,5 timmar! Och sen skippade vi restaurangen och åt korv och mos på en mack, och stog ute och köade för toalett i hopp om att komma därifrån snabbt...tog 1 timme... Allt detta resulterade i att pappa körde asfort!!! På de slingriga skogsvägarna för att vi skulle komma hem, och okej det var väl bra tänkt...Men jag var bara grymt rädd i 2 timmar! :O Man kör inte 110 på en supersmal väg... Kommer det en älg, eller mötande bil så är vi så gott som döda. Lägg där till att han hade radion på HUR HÖGT SOM HELST! Så ja, jag mådde grymt illa. Satt och skakade och ryckte o bara mådde piss när vi väl kom hem sen... Inte kul!

Hoppträningen för Anna gick iaf jättebra! :) alla hinder kändes pyttesmå, akeley var jättefin och ja, Anna visste typ inte vad hon skulle säga för allt gick så bra :) Hon ville inte att vi skulle hoppa så mycket eller höja upp det mer för som hon säger "man vill ha kvar många fina språng till tävlingarna" :) Så nu har jag grymt mycket självförtroende för tävling :)

Idag var det skola igen........inget mer att säga om det!

RSS 2.0