förskyld mitt i sommarn

Har fortfarande feber, även om den är påväg ner. Men blev inget jobb idag heller... Där är illa det här! Förlorar ju pengar på denna dumma sjukdom.


Idag vet jag inte vad som händer. Antagligen en upprepning av gårdagen med tv, dator och soffa.


Ha en bra dag i solen!



Nejnejnej

Vaknade imorse med 39 graders feber och halsen gör fortfarande ont.


Så inget jobb idag, och ingen provridning...

Menmen, nu ska jag bara försöka bli frisk så snabbt som möjligt.

Jag tycker inte om det här

Mår pyton...

Min hals tar verkligen död på mig. Jag lever på glass, youghurt och varm mjölk. Det är allt jag kan svälja (knappt).


I alla fall. Blev en tur till marieberg idag med aniee :) Där lämnade jag tillbaka en klänning på Gina, krånglade med mobilen inne på Elgigantens service avdelning, och gick på Ikea! :) Provade soffor och åt mjukglass, precis vad Ikea är till för, eller hur!?


Imorgon börjar jobbet igen, fast på Hörmann istället. Och sen ska akeley provridas. Hoppas på det bästa :)


Dagen efter

Midsommarafton var trevligt! :)

Kom lite sent till midsommarfirandet, men hann se dansen runt stången och allt det andra :) Väldigt mycket folk kom det, och även till oss :) Åt en hel del mat och annat och sen åkte jag mot stan igen. Kvällen spenderades med erika, aniee och annat folk :) Kom inte hem förren 4 imorse, och därför sov jag bort halva dagen idag. Inte bra!


Idag (lördag) har jag tagit det lugnt. Åkte ut till stugan en stund på kvällen där familjen och några kusiner fortfarande var kvar och umgicks med dem :)



Midsommar

Glad midsommar på er allihop!! :) 


Ska snart åka och hälsa på min lilla akeley. Sen hem och göra iordning allt.

Midsommarafton firas med släkten i sånnaboda. Ska kolla på dansen runt stången, lekarna, dragkampen, gå tipspromenaden, fika, äta mat och umgås :) På kvällen tar jag bilen hem till örebro igen och umgås med fina erika och aniee. Vad vi hittar på är ännu oklart.


Solen strålar just nu- keep it up!! :)

Ridläger

Hemma igen från två otroligt roliga dagar med ridläger för klubbens medlemmar! :)
Var vi i ungdomssektionen som anordnade det.


Började i onsdags morse. De var ungefär 8 lägerdeltagare, jag minns inte exakt. Vi samlades och medans de fikade fick de presentera sig. Därefter var det dags för olika stafetter, och som jag skrattade under "fyllestaffetten"!! Finns det något roligare än att se ungdomar så yra att de håller på att ramla i poolen!? haha. Därefter var det dags för mat och sedan dressyrlektioner för Erika Krönert-Kellsson hela eftermiddagen :) Alla skötte sig jättebra och Erika var mycket nöjd! Lite fika och tipspromenad fanns på eftermiddagen också.



I torsdags började lägret runt lunch. Eftersom det spöregnade fick de sista "gå" tipspromenad inomhus :) Vi satte på filmen "upp" och sen kom pizzorna och det var dags för lunch. Efter lunchen hjälptes vi åt att bära fram hinder till utebanan eftersom Mia Carlbäck kom och hade hoppträningar. Så på torsdagen var det hoppträningar hela eftermiddagen. Både de allra minsta deltagarna öch de större skötte sig kanon! På kvällen var det grillkväll och även föräldrar kom. Efter att alla fått i sig hamburgare eller korv så körde vi staffetter, föräldrar mot barn! Gissa vilka som vann?? Vi såklart! Men det var verkligen kul att se de vuxna hoppa som kaniner, springa slalom med ögonbindel, springa i par med sammanbundna ben, leda ett snöre genom tröjorna, springa med potatis på sked, fyllestaffett med mera :) Kul att de ställde upp på allt!! Lite fika och godis fick alla innan de allra flesta åkte hem runt halv 11.


Jättekul var det, så det blir ridläger nästa år igen hoppas jag :)


sally och cornelia



Förlåt min vän <3

TOPPONNY TILL SALU




Typ: C  -  Inriktning: Allround  -  Kön: Sto  -  Födelseår: 2000  
Namn: Akeley  
Sto född -00, 138 cm, med fin stamtavla. Snygg och lätt modell, ser ut som en liten storhäst. Akeley är en härlig ponny som är välriden på marken, pigg men ej het att rida. Har fått beröm för samtliga gångarter. Hoppglad och har plac tom nat 110, kvalad 120 men ej startad. En mycket klok och pålitlig ponny som är snäll i all hantering duscha, sko, lasta, trafiksäker m.m. Kontinuerligt tränad för både hopp och dressyr tränare. Akeley är i full tävlingskondition. Säljes pga att ryttaren fyllt 18 år. Utrustning medföljer.

Ring 0762569221 eller 0739898257
 
MSVB hopp/ dressyr utbildad
 
PRIS:

Annonsör  Sandra Bäcklund 
Region  Mellan Sverige 
Ort  Örebro 
Telefon   
Mobil  0762569221 

Helgen

Äntligen sommarledig då och vilken kanon start jag fått! :)


I fredags blev det frimis med erika :) Hade otroligt roligt! Massa trevligt folk, bra DJs och härlig stämning. En lyckad kväll helt enkelt!


I lördags åkte jag och aniee upp på stan och jag spenderade alldeles för mycket pengar... Men behövde allt jag köpte i alla fall :) Hittade den här bikinin på New Yorker, fast blå :)




Åkte till stallet senare där Clara fick rida akeley lite :) Jättefint såg det ut!! :)


Och på kvällen tog jag och två fina flickor en cykeltur upp på stan och gick på bio :) Såg "something borrowed". Väldigt bra film!! En sån man skrattar, gråter, skäms för och bara njuter av :) 
Hamnade hemma hos erika en stund innan jag cyklade hem vid 2 någon gång :)

ojojoj

Min bloggning är verkligen urkass!... men så blir det när jag jobbar 10.30-18.30 varje dag. Betyder att jag åker hemifrån halv 10 och sedan direkt till stallet efter jobbet. Hemma igen ungeför 10 på kvällarna :)


Har börjat lära mig pressbyrån nu och alla rutiner :) Får väl se sen om jag överlever i sommar när jag ska sköta allt själv... men det mesta brukar lösa sig på något sätt :) hoppas jag...


Nästa vecka blir min lediga vecka i sommar!! Får se till att njuta då :)


jobbjobbjobb

Min sommar kommer bestå av en sak... JOBB.


Men ska inte klaga över det! pengar rullar in och det är många som inte fått någe jobb alls...
Den här veckan jobbar jag på pressbyrån i Karlskoga = tusen nya saker att lära sig och ett himla pendlande till örebro. Men otroligt lärorikt och bra för framtiden!! :)

Nästa vecka hoppas jag att jag inte behöver gå bredvid mer på pressbyrån utan att jag har lärt mig allt då så att jag får lite sommarledigt :)


v. 26-28 jobbar jag på hörmann och v. 29-31/32 på pressbyrån :)

        VS        

Tävling och jobb

Toppen tävlingsdag i kumla idag :)


0 fel i 1 m och kom 5a, och 0 fel i 1.10 och 2a! Min underbara, fina akeley :)




Nu ska jag gå och sova, ska upp TIDIGT imorgon för ska till pressbyrån i karlskoga och börja sommarjobba!! :)

sommmmar

En riktigt mysig fredag blev det idag :)


Tog sovmorgon och sen ringde jag en lycklig farmor som ville att jag skulle komma upp och hälsa på :) Blev lite fikande, handlande, mat och pratade med henne innan jag tog bilen hem. Åkte förbi på coop och inhandlade diverse nödvändigt för att åstadkomma en god halloncheesecake med vit choklad tillsammans med lillebror :)


Nu ska jag snart bege mig till stallet och se till att hästen får ett välbehövligt pass på banan :)


Sommarlov!

Härligt :)

Avslutning idag, sen lunch med familjen och nu har jag äntligen skickat in sista skolarbetet :)




GRISMAKT, PILTSLAKT

YESYESYES!!


RISBERGSKA VANN KRAMPEN. OCH KARROPILTARNA BLEV SLAKTADE!!


Härligt grisar, så ska det se ut!! Tåget tillbaka in till stan och badandet i likkistan var något extra :)


Favorit i repris nästa år?!!!


Det kan man kalla oväder

Idag har det varit ett sju-helvetes oväder här! Blixtrade konstant väldigt länge!


Väldigt många som är åsk rädda har jag märkt... Visst har jag också respekt för naturens makter och tycker lite för mycket om livet för att vara dum nog att utsätta mig för faran med blixten. Men!- jag tycker att åskoväder är mysiga :)

Minns när jag var liten och gick på fritids, när det började spöregna och åska fick alla barn komma in och så satt vi allihop tillsammans under filtar och kollade på blixtrarna genom fönstren :)<3 Mörkt, lugnt och jättemysigt var det! Och likaså hemma har vi alltid myst ihop och med förundran kollat på de ljusa strålarna från skyn :)



Yeey

Jag mår så sjukt bra just nu!!


Allt i livet fungerar på något vis :) Och snart är det sommarlov och känner på mig att det kommer bli en helt grym sommar!! :)


Duktig, duktig flicka!

Var iväg till norrköping med fina akeley idag och det visade sig vara värt att gå upp kvart i 5! :) (tur det..)


0+0 fel i LA (1 m) och kom 4a med det! :)


MSVB (1.10 m) var en A:1a, alltså alla som är 0:or i grunden hoppar om efteråt och då höjer de. Var 0a i både grunden och omhoppningen och kom 2a!!


Duktig akeley <3


Jag hörde att någon fyllde år

Kvällen igår var toppen!


Agnes och erika kom över vid halv 7 och vi drog igång förfesten och bakningen. Aniee kom vid 8 och så blev det firande av henne och hittade ett riktigt roligt frågespel "hur fan visste du det?" hahaha! Frågorna var helt klart något extra!


Fick höra att det var sjukt mycket folk på strömpis och att vi absoluuuut intee skulle komma in, men envisa som vi är så drog vi dit ändå! och visst kom vi in! vi fick till och med vänta utanför i 22 min för att klockan inte var 12 än, och aniee alltså inte var 18....petiga vakter!.... men sen så!


Hade kul igår, och bra kvällar är värda att minnas! :)








Congratz!

Nu har jag några timmar på mig att städa igenom hela huset och förbereda massa innan det kommer folk hit!! :) Ska fira fina aniee ikväll eftersom hon fyller 18 år imorgon! :)


Dags att sätta fart! :)


juni

Underbart väder ute nu! :)


Gårdagen var finfin! Stallet på morgonen innan det blev för varmt. Sen stan med lite goa vänner och massa fixande hemma och skjutsande på lillebror :)

Hittade ett par solglasögon (ÄNTLIGEN) på parfymeri pia :) För 45 kronor! :) F-Y-N-D!





Idag blev det också stallet på morgonen och en lång uteritt!
Såg en riktig goding på vägen, så enormt söt!! hur liten som helst och helt galen :)



RSS 2.0