söndag kväll

Ojojoj, jag känner mig jätteskyldig! har inte bloggat alls nästan i helgen, men vart kom alla besökare ifrån?? :D 


Iaf, hästkunskap cup slut. Ganska skönt faktiskt, även om det var riktigt roligt! Mycket fix dock med detdär! Men nu är det fulladdning inför OBG (OLD BOYS AND GIRLS), dressyrmupparnas duell och Pay&Jumpen den 30e istället! :) Tror att det kommer bli kanon med Halloween tema och allt! :D Ska inte avslöja för mycket, men kom gärna med kreativa och roliga idéer om hur man kan utsmycka hindrena med halloween saker! för det har vi tänkt göra ;);)


Ska bli kul att se alla mammor och pappor skumpa runt och tända till för att vinna OBG!! Hoppas på att det kommer en hel del folk- OCH ANMÄLNINGAR- så sporra era föräldrar nu alla WHSare!! :) Det kan inte bli värre för dem än att de gör bort sig! :)



Mitt repotage om Hästkunskap cup som även snart ligger på hemsidan: 

Redan i gryningen (nästan) var vi uppe på lördagsmorgonen, och i kylan packade vi in oss i två bilar och så bar det av med mål Strömsholm och hästkunskap cup final!
Laget i år bestod av Wilma Nilsagård, Wilma Jeppsson och Maria Lindh. Med som lagledare var även jag (Sandra Bäcklund), Filippa Nilsagård och Louise Brantsberg. Alltså välrepresenterat från både hopp och dressyr. Tina Krönert Lindh var även med som chaufför.

 Vid halv 9 började vår grupp och Wilm:orna med Maria gav sig ut till de fem stationerna.  Lite besvikelse infann sig dock när vi lagledare fick veta att vi inte fick gå med ut till stationerna runt om på strömsholms området, utan istället fick vi och chauffören sitta och värma oss i ett kafé en stund där vi åt vår frukost.

 När vi blivit tillräckligt varma gick vi en rundtur på Strömsholm och kollade in stationerna (som vårt lag redan avverkat) och stallarna. Därefter mötte vi upp tjejerna som berättade att det gått ganska bra för dem. På stationerna hade de bland annat fått nämna saker som ska ingå i ett stallapotek, beskriva skillnaden på inflammation och infektion, fått säga vilka fel en person gjort som visat häst vid hand, uppskattat hö, satt ihop träns m.m.

Vi gick och satte oss på läktaren i röda ridhuset och tittade på när Jens Fredricson och två ryttare till tränade. Men med ca tre timmars dötid till godo bestämde vi oss för att besöka Hööks i Västerås. Det blev en del inköp och ett snabbesök i McDonalds Drive In innan vi klockan 13.00 åter satt bänkade i Röda ridhuset för att se en clinic av två ridlärare på Strömsholm och deras elever/en annan tränare ridandes. Efter en lärorik clinic kom de två sista ”utslagsfrågorna” som vårt lag skulle svara på. En av dessa var hur man korrekt leder en häst med kandar.

 Därefter blev det en spännande väntan innan de redovisade vilka två lag som slutat delad tvåa och utnämde vinnaren av Hästkunskap SM 2010! Tyvärr var det inte klubben Wittvång de ropade upp i år, men nu när vi fått lite kött på benen vet vi hur vi ska förbereda oss ännu bättre innan hästkunskap cup nästa år- och då har vi förhoppningsvis med minst ett lag till!? :)

 Efter en solig dag i Strömsholm som innehållit många goda skratt och nyvunnen kunskap begav vi oss glada men trötta hem igen med mycket ny inspiration.



Lite opersonligt sådär, men blir så när man skriver till hemsidan och jag orkade inte skriva om det hit :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0