Möte med ÖLRF

Mötet var över föräntan faktiskt! :) Väntade mig någon tråkig, gammeldags, långdragen historia men de var riktigt trevliga och roliga allihop! Vilken tur att vi har ett sånt bra ridsportförbund och tävlingsarrangerande klubbar i länet! :)


Mötet handlade mest om att samla alla klubbar och se över hur man gör när man "önskar" tävlingar i tävlingsdatabasen inför nästa år. Sen ser förbundet vad alla klubbar har önskat och så fördelar de ut tävlingar.


En stor del av mötet gick dock åt till frågan: Hur ska vi göra med lag nästa år??
För några år sedan var det ca 14-18 lag i serierna, och då skärpes reglerna! Iår blev det inte ens någon div 2 hopp och dressyr serie för ponny eftersom för få lag anmälde!

1.Mitt första förslag är att man ska göra en serie 2 1/2 för ponny hopp. Där man rider 2 omgångar LD, LC på våren och 2 omgångar LC, LB på hösten. Ev likadant för ponny dressyr. Då slipper man det där med att binda sig så mycket och för de som rider både dressyr och hopp div 3 & 2, så blir det lugnare, och inte uppbokat varje helg.

2.Sen är mitt andra förslag (kombinerat med Anitas) att man har en kombinerad dressyr och hoppserie där man blandar deltagare över klubb-gränserna, ungefär som kompislag. 

Det pratades även om att reglerna skulle mjukas upp, att en ryttare som t.ex. ridit LA, ska få vara med, eller att man inte ska behöva ha fått 62 % innan dressyren, för idag är reglerna larvigt hårda!...

Men har ni förslag- KOMMENTERA!!! För jag skickar alla förslag till Anita, som i sin tur skickar dem till förbundet. Det är vi ryttare som gör tävlingarna så det är bäst att förbundet och klubbarna anordnar det som passar oss! ;) haha


Eller så kanske ni bara vill diskutera detta och bolla idéer? Maila då gärna: [email protected] :)


Detta var min outfit på mötet :)

Satte upp håret på detta vis :) Resten är mest random bilder :)


 


Kommentarer
Postat av: Bibson

så fin du är :)<3

2010-09-17 @ 15:05:49
URL: http://eriiikapettersson.blogg.se/
Postat av: Bibson

Sv: hihi jag är så jäkla glad! :D inget kan förstöra denna dag känns det som! :D

2010-09-17 @ 15:06:21
URL: http://eriiikapettersson.blogg.se/
Postat av: Bibson

Sv: hehe, man kan ju inte hålla koll på allt :) ja, var bara Tvungen att köpa den osvsätt färg för den var så himla mysig! :)

2010-09-17 @ 15:12:49
URL: http://eriiikapettersson.blogg.se/
Postat av: Maria - fashionstars ☆

härligt att det gick bra :)

2010-09-17 @ 15:19:43
URL: http://fashionstars.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0