Gisses vilken dag!

Herregud, ibland får man plats med mer på en dag än vad man bara tror är möjligt!


I skolan hade vi Tema= ointressant idag....
Sen mental träning där vi mätte vår IQ genom att svara på olika påståenden? förstog inte riktigt... fortsättning följer nästa vecka.
På idrotten "åkte" klassen längdskidor, slutade med att 5 tog sig runt (jag bla) resten låg i hög efter en liten backe, eller tog av sig skidorna och gick :)



Efter skolan blev det stan direkt men Erika för att hitta present till brorsan. Var ute efter en tröja, men slutade med ett kedje-halsband från smycka.


Drog vidare och fick äntligen träffa Erikas pojkvän :) Tog en fika på Vasa tillsammans med hans bror, innan det var dags att ta bussen hem.
 

Kom hem, firade brorsan, åt. Hann ringa trafikskolan :D Återkommer om tider då man bör hålla sig borta från vägarna, då jag är ute och kör med bilskolebil :)

och så iväg igen...

...På grönt kort ledare utbildning med distriktet, alltså utbildning för att få hålla grönt kort kurser :) Från ÖRT var vi Annie, Sabina, Louise, Cassandra, jag och enda vuxna: Marie.
Var en tjurig tant där som bara var tvungen att tycka till lite om den enligt henne låga åldersgränsen (18 år) för att få gå den här utbildningen

Citat: "om man är 18.5 år kan man inte utbilda sådant här! Alla vet att ungdomar mellan 15-25 är övermodiga! Är det här rätt?" slut citat. 

Tanten fick på fingrarna senare när vi alla visade oss vara de mest talförda personerna från vår respektive grupp när det var dags för redovisning av gruppuppgift !! :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0